SPIDDET…. og lige på kornet..

Jeg har lige været på ferie med min søn. Super hyggeligt, som altid….. den ene aften kørte vi hen til et andet hotel for at besøge nogle kollegaer. Jeg sidder ved det ene bord og min søn ved et andet bord. Snakken går lystigt og jeg hører med et halvt øre, at min søn bliver spurgt om han har haft en god ferie, hvortil han svarer: Ja, det har været rigtig dejligt, men min mor snakker ikke til mig??
Hun sidder hele tiden med sin mobiltelefon eller sin tablet!
AV, hvor den sad og AV hvor den sved. Jeg synes ikke selv jeg havde været så optaget af mine teknologiske hjælpemidler, men der tog jeg fejl. Sangskriveren Allan Olsen har udtrykt det meget enkelt. Han siger i et interview med Berlingske Tidende, at vi har opnået et liv hvor man undlader at sanse og i stedet søger information. Med det mente han bl.a. at vi er så optagede af at finde nyheder med næsen begravet i avisen/tabletten/telefonen at vi glemmer at se verden og nyde verden, der ligger lige for vores fødder.
Han har så fuldkommen ret. Jeg har sagt undskyld til min søn og vi har lavet en aftale om at vi fremover bliver enige om et tidsrum, hvor vi kan være på det elektroniske (han bruger også tablet) og udover det tidsrum, så er vi på i den rigtige verden – sammen.
Og smag så lige på den sætning igen:

et liv hvor vi undlader at sanse og i stedet søger information

PS. Hvis du vil følge min Blog så tryk på + tegnet på forsiden. Det er anonymt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.