En hårfin balance……..

Hvad er forskellen:
på at klæde sig af foran en fremmed…. og at ligge afklædt på en briks foran en fremmed??

Det kom jeg til at tænke på forleden, da jeg skulle til behandling for min diskusprolaps.

Jeg var gået ind bag forhænget i den kabine jeg var blevet tildelt og var i fuld gang med at tage mine jeans af, da min behandler trækker gardinet til side og er på vej ind til mig. Men han bliver helt åbenlyst meget forlegen og siger undskyld og skynder sig at trække gardinet for igen og går sin vej. Jeg stod med det ene bukseben af og var i gang med at hive det andet af.

Hmmm tænkte jeg og fortsatte mit forehavende. Da jeg havde taget det tøj af der var nødvendigt lagde jeg mig på briksen – nu mere afklædt end påklædt – og behandleren kom ind igen og påbegyndte sin behandling – men nu helt naturligt og uden skyggen af at føle sig forlegen.

Er det ikke lidt pudsigt….. at det er mere grænseoverskridene at overvære en fremmed der tager tøjet af (eller noget af det) end at komme ind til én, som er mere eller mindre afklædt og ovenikøbet ligger fladt på ryggen på en briks? Jeg prøvede at sige til ham i første forsøg, at han ikke skulle undskylde at han kom ind for tidligt – jeg var da ligeglad, men her blev han for blufærdig.

På den anden side, så er selve stripteasen i et show vel egentlig også mere grænseoverskridende end når først alt tøjet er af ….. 😉

PS. Uden at der overhovedet er nogen sammenhæng, så findes der en bog med titlen:

En Hårfin Balance – den kan jeg varmt anbefale at læse…..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.