Bonderøven og Ole Henriksen

Bonderøven

At sammenligne Bonderøven (Frank Erichsen) fra DR2 med Ole Henriksen fra USA er måske ikke en sammenligning der ligger lige til højrebenet. Men det var alligevel det der slog mig en aften hvor jeg sad og så Bonderøven. Bonderøven går ikke op i ansigtscremer eller bodylotion eller styrketræning (tror jeg ihvertfald ikke) og Ole går ikke op i at bygge sig et hus med sine bare næver, eller plukke sine egne høns, eller reparere sin egen traktor (tror jeg ihvertfald ikke), men alligevel synes jeg de to har en stor ting tilfælles: nemlig deres positive sind og glade indstilling til det hele. Det er dejligt at tænke på at to mennesker der lever to så vidt forskellige liv, trods alt har så meget tilfælles.

Jeg skrev i et tidligere blogindlæg at Ole gerne må smitte mig – det må bonderøven også 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.