Fyldte gamle hjerner…

Jeg har tilhørt/tilhører den type som ikke har så meget tålmodighed med at vente på at ældre mennesker lige skal bruge lidt ekstra tid på at finde svaret på det man eventuelt har spurgt om, selvom det er et ganske simpelt spørgsmål, hvor svaret burde ligge lige for. Jeg er også godt klar over at jeg nok bliver nødt til at opføre mig lidt bedre overfor den ældre generation i den henseende, da jeg jo snart selv tilhører den generation.

Heldigvis har jeg nu læst at britiske forskere har fundet ud af, at det ikke er fordi vi bliver dummere med alderen eller nødvendigvis fordi vi glemmer, men simpelthen fordi vores hjerner pga et langt liv er fyldt med viden om alt muligt. At vores hjerner fungerer ligesom computere og cwpid-20131129_140734.jpgomputere der har rigtig mange data og programmer bruger også længere tid på at finde frem til svaret.

Så det er altså ikke fordi vi ikke kan huske, når vi bliver gamle, det er simpelthen fordi vi er så kloge, at det tager længere tid at svare… jubiii

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.