Spring ud i håret….

Sad og så Trinny og Susannah forleden aften. Det er altid sjovt at se hvor lidt der en gang imellem skal til for at forandre folk. Nu synes jeg ikke at Trinny og Susannah er specielt gode til at finde tøj til folk, men HÅRET venner – Jeg siger bare:Søren Hedegaard ROCKS… Trænger du til en forandring så spring ud i det og gå til en god frisør – ikke én som “bare” er god til at klippe, men én som virkelig kan se hvad der klæder dig – og SÅ GØR DET…. det vokser jo ud igen, ik.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.