New York Bar mentalitet

Hvor er det bare meget sjovere at være alene i New York eller en anden storby i USA end her i Danmark.
Overthere er der et utal af muligheder for at gå ud og spise om aftenen, hvis man ikke lige gider sidde alene med sin bakke foran TV’et og glo hver aften. Her er det helt naturligt at man kan sætte sig i baren og bestille

en bar-menu. Her sidder der mange andre ligesindede som også er gået ud alene. Der er næsten altid masser af TV-skærme og altid god musik – tilpas højt til at det bliver lidt festligt og tilpas lavt til at man kan tale sammen. For vil du snakke, så er det ikke noget problem. Det ligger helt naturligt i konceptet med at sidde i baren – enten vil du bare have din mad i fred og ro, men i andre omgivelser end hjemme i din stue, eller også vil du snakke. Begge dele er lige accepteret og anerkendt og normalt. Og ikke mindst ABSOLUT OG PÅ INGEN MÅDE aldersbetinget. Tror det er nemmere at være alene i USA…..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.