Mad, mad, mad = TVmad-lede

Nej hvor er jeg træt af alle de madprogrammer der bliver sendt i TV.
BT skrev for lidt over en måned siden, at der bliver sendt mereend 166 programmer om ugen- altså MAD-programmer. Åhh hvor er det trivielt og fantasiforladt. Jeg ser i forvejen ikke ret meget TV, men når jeg så gør, så er det ved den søde grød (undskyld madudtrykket) altid et eller andet madprogram jeg ryger ind i. De siger, at seertallene viser, at det er det folk vil have… hmmm.. De høje seertal kan vel også skyldes, at det kan være svært at undgå at ryge ind i et madprogram, når man tænder for fjernsynet. Og hvis man skifter kanal, så ryger man bare ind i et bageprogram (mere mad) eller et haveprogram eller programmer om syge børn på et hospital eller Unge Mødre…. ved snart ikke hvad der er værst…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.