En smule glæde

I går, onsdag d. 24 februar 2021, blev det på formiddagens pressemøde bekendtgjort, at de små butikker kunne genåbne. En dejlig nyhed på en lige så dejlig solskinsdag. 

Et par timer efter pressemødet gik jeg i forårsstemning igennem Landbohøjskolens smukke have, hvor erantisserne stod i kø for at springe ud og bænkene var optagede af glade byboer, der sad med ansigterne vendt op mod solen. Turen videre ned ad Gl. Kongevej var et studie i kådhed og løssluppenhed.

Ejerne af  de små butikker var næsten allesammen mødt ind i deres respektive butikker. Dørene stod åbne ud til gaden, høj musik strømmede ud og personalet lavede kække dansetrin inde i butikken, med en støvekost i den ene hånd og en imaginær mikrofon i den anden, mens de skrålede med på de glade melodier.

En dejlig dag med en helt speciel stemning 🥰

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.