Hvor mange kalorier indeholder en flue??

Sidste sommer købte jeg en nederdel (eller hvis sandheden skal frem, så var det faktisk to af samme slags, bare hver sin farve) ;-). Nå men hvorom alting er, så startede de begge på hofterne og sluttede midt på knæet – rigtig fint og helt perfekt.

Så kom den første sommerdag i år 2014 – og vejret passede perfekt til de nederdele. Problemet er bare at i år starter nederdelene i livet og slutter lige lidt over knæet – knap så fint og absolut ikke perfekt.

Så nu er jeg hoppet på den nye 5-2 bølge og har i dag haft min første fastedag. Det var ikke så slemt, jeg måtte trods alt spise for 500 kcal. Men nu er mit spørgsmål så: hvor mange kalorier er der i en flue og tæller den med i regnskabet? Fik desværre fortærret en større en af slagsen under dagens cykeltur 😦

One thought on “Hvor mange kalorier indeholder en flue??”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.