Jeg kalder det: “Krummer i sollys”….

Kunst afhænger af øjet der ser… eller hvad??
Kan man overhovedet definere hvad kunst er? Det spørgsmål er jeg ikke den første der stiller, men jeg kom bare til at tænke på det igen i forbindelse med en lille notits jeg læste i Metro Express for et stykke tid siden. Episoden fandt sted i Italien hvor en rengøringsdame smed et dyrebart kunstværk ud, simpelthen fordi hun troede det var skrald. Det er jeg helt sikker på jeg også kunne have gjort i og med kunstværket bestod af gamle aviser, papir og kiksekrummer der var spredt ud over gulvet.
Og efter sigende skulle en samvittighedsfuld pedel have brugt masser af knofedt på at fjerne smør der var smurt op i et hjørne på et museum i Düsseldorff – uvidende om at det var et meget kostbart kunstværk.wpid-20140323_124714.jpg
Sådanne episoder er bevis på, at det ikke er klokkeklart hvad der er kunst og hvad der er skidt. Jeg har derfor besluttet mig for at springe dagens planlagte rengøring over og i stedet for se på nullermændende som små individuelle kunstværk – men som man også i et større perspektiv kan betragte som et samlet kunstværk – og tænke på hvad jeg mon kan få for det? Kunstværket med kiksekrummerne stod i kr. 75000, så mon ikke jeg kan få et par tusinde for mine nullermænd – specielt fordi der pga ombygning i ejendommen er blandet en del murerstøv ind.
Og så håber jeg på at vennerne som kommer senere i dag også oplever det som kunst 🙂

PS. Hvis du vil følge mine blogindlæg, så tryk på en af de to “follow” knapper på forsiden – det er anonymt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.