Fotofælder

Knips-Knips-Knips, smil du er på…….. 🙂

Der skal sættes flere kameraer op på de danske veje for at fange fartsyndere. Det er de sidste ugers store diskussionsemne rundt omkring i stuerne og på arbejdspladserne.

Lad mig starte med at sige, at jeg er heller ikke enig i at der skal sættes flere kameraer op med det formål, at få flere penge i kassen. Kameraer skal op med det formål, at fange dem der kører for hurtigt og dermed er til fare for os andre.

Men det jeg hører folk brokke sig over er at kameraerne ikke kun vil blive sat op på strækninger hvor det er farligt at køre for hurtigt, men også på steder hvor der ikke har været så mange ulykker. Hvad er præmissen for at kunne brokke sig over det? Uanset hvor kameraerne bliver sat op og man ikke overholder fartgrænsen, så er det da ulovligt! Man kan vel ikke brokke sig over at få en bøde, hvis man har gjort noget der anses for at være ulovligt? Rettelig burde man vel i stedet brokke sig over forkerte fartbegrænsninger, ik ?

PS. Hvis du vil følge min blog, så tryk på +tegnet på forsiden og skriv din mail adresse. Det er anonymt 🙂

Vejskilt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.