BØDE-SELFIE….

Mens jeg sad og skrev mit sidste blog indlæg om fotofælder, så sad ordet fotofælde hele tiden og skurrede bag i hovedet…..
Det er ordet “fælde”, jeg ikke helt bryder mig om i den forbindelse. Jeg ved godt, at man kan “fælde” nogen – altså nedlægge en anden person. Og man kan selvfølgelig fælde et træ og man kan sågar fælde en tåre. Men man kan også sætte en fælde op for nogen og håbe på, at de går i den. Og det er den klang, jeg synes ordet fotofælde har. Det lyder som noget rigtig ondskabsfuldt. Som om myndighederne nu sætter fælder op for én – udelukkende med det formål at man skal falde i.
Det kan måske være en medvirkende årsag til at folk er så oprørte over fotofælderne – fordi det lyder ubehageligt og det lyder som noget man bliver lokket til og ikke kan gøre for. Sådan er det jo ikke. Det er en helt frivillig handling om man vil køre for stærkt og så er det bare smadder ærgerligt at der lige hænger et kamera og tager et snapshot af en i farten. Så jeg foreslår at vi i stedet for kalder det en BØDE-SELFIE – hvad det jo reelt også er. Og selfier er så moderne for tiden 🙂wpid-storageextSdCardDCIMCamera2014-02-24-18.28.34.jpg.jpg

Vejskilt

PS. Hvis du vil følge min blog, så tryk på +tegnet på forsiden og skriv din mail adresse. Det er anonymt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.