Giraffen der satte Danmark på verdenskortet…… Igen….

Lige nu sidder jeg her i Washington og ser CNN og hører på tre eksperter der udtaler sig om : these cruel Danes that kills giraffes. Det er fuldstændig ude af proportioner. I flg en af eksperterne, så vil de aldrig nogensinde samarbejde med en dansk ZOO. Foreløbig har der kørt et indslag om det hele dagen og nu denne diskussion, der indtil videre er brugt omkring 10 minutter på.
Når man så hører at giraffen er blevet parteret foran børn, så vil forargelsen slet ingen ende tage!! Nu stopper det. Punkt ét, så har vi ikke tortureret et dyr, men slået det ned af forskellige årsager, som CPH ZOO anser for at være til dyrets bedste, da ingen andre ZOO i Europa ville have giraffen. Der er vel ikke nogen ved sine fulde fem, der tror på at ZOO ikke allerhelst vil bevare ALLE sine dyr, hvis det er muligt. For det andet, hvad er der så galt med at partere foran børn? De børn der lever på landet med dyr er sikkert vant til det og her er der ingen der forarges. Desuden er det forældrenes valg at tage børnene med i ZOO for at se det. Sådan er livet! Og for det tredje, så kan man hver dag opleve dyrene blive fodret med kød fra andre dyr. For det fjerde så er der med statsgaranti rigtig mange killinger der hver dag bliver druknet og for det femte, så ville det klæde alle de forargede, uanset hvor i verden de sidder og forarges, hvis de kunne mobilisere ligeså meget forargelse og lige så mange offentlige protester for mishandlede børn eller for tortur rundt omkring i verden, som man har kunne mobilisere for en enkelt giraf der er blevet slået ihjel på en human måde og af humane årsager.     Jeg er forarget!!

image

image

image

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.