Førerløse biler, ja tak…

Det sidste nye er førerløse biler. Hvorfor ikke….. Vi har førerløse tog og i princippet kunne et fly også flyve uden piloter. Men i flg diverse undersøgelser tager det nok en tid endnu inden det hitter med selvkørende biler. Folk tør ikke rigtig være passager i en bil uden chauffør (gad vide om det stadig hedder passager, hvis man er den eneste ombord på bilen ?) Nå, men jeg synes det er genialt! Tænk alt det man kan foretage sig mens bilen kører dig derhen hvor du skal. Man kan få skrevet sin indkøbsliste, checket sin mail, lægge neglelak, læse det sidste nummer af IN, pille lidt ved kæresten, tage en lille lur….. ja, mulighederne er uendelige. Jeg synes bare de skal på markedet hurtigst muligt. Og så gør det ikke noget, hvis det er en sej bil med pigge på fælgene 🙂

image

image

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.