Jeg er for lækker…….

Arghhhh…    Magen til selvoptagede, selvfede, usympatiske mennesker, som dem jeg så i TV programmet “For Lækker til Love” forleden aften, skal man lede længe efter.

Her er et par citater: “Jeg er så smuk at det gør helt ondt i øjnene at se på mig”.— “Jeg er guddommelig, lækker og smuk” —“Hvis en fyr ikke lever op til mine krav om udseende og penge nok, så fortjener han at jeg siger det”.— “Jeg elsker mig selv så meget, at jeg har lyst til at kysse mig hele tiden”.— “Jeg er altså bare SÅ lækker”

Det kunne være interessant at se et program om forældrene til de unge der medvirker. De må da sidde og skamme sig og græmmes og være rimelig flove over hvor meget fejl de har taget i opdragelsen af deres børn.

De medvirkende unge er helt klart en del af sweeper generationen – og har sikkert konstant fået at vide hvor fantastiske og dejlige de er. Det er selvfølgelig godt at rose sine børn, men jeg mener rent faktisk, at man også har en forpligtelse til at være ærlig, hvordan skal man ellers udvikle sig?  Man behøver ikke hver gang klappe i hænderne når ens pode fremviser en tegning eller et stykke hjemmelavet pynt til amagerhylden. Hvis ikke det er i orden, selvfølgelig udfra de forventninger man kan have til det enkelte barn, når man tager alder og åndsevner i betragtning, så sig dog at det ikke er godt nok.  Jeg ville selv hade altid at få at vide, at alt hvad jeg lavede var fantastisk – hvis ikke jeg får sandheden at vide, hvordan i alverden skal jeg så blive bedre. Der er meget stor risiko for, at de fleste af de medvirkende i For Lækker til Love en dag får sig en meget alvorlig overraskelse, når de engang får øjnene op for at verden IKKE drejer rundt om dem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.