MOKKE !!!!

Jeg kan ikke lade være med at dele min venindes oplevelse med jer der læser min blog, i håbet om at indlægget ad snørklede omveje, når den kvinde det drejer sig om. Så del gerne indlægget med dine venner/veninder.

I går stoppede jeg bilen og steg ud for at checke en lille dreng (ca. 4 år) der gik  alene på vejen og græd, mens han tog sig til sin cykelhjelm. Jeg kunne ikke se nogle voksne og spurgte ham om han var væltet ….? Så lød der en vred højtråbende kvindestemme ….HVIS HAN VAR VAR JEG NOK GÅET OVER TIL HAM, SÅ BARE PAS DIG SELV ……. Glædelig jul siger jeg bare…….men ….ved I hvad ….jeg stopper også næste gang jeg ser et grædende barn, det lover jeg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.