Verdens Lykkeligste….


Verdens lykkeligste folk????  Jeg vil tilslutte mig det kor der spørger hvordan i alverden man kan måle det?.Lykke må nødvendigvis defineres udfra ens livssituation på et givent tidspunkt og udfra ens kulturelle baggrund og en hel del andre parametre. Der er stor forskel på hvad der opfattes som lykke når man bor i Danmark og hvad der er lykke når man bor i f.eks. Syrien. Men der er også stor forskel på, hvad jeg opfatter som lykke og hvad min nabo opfatter som lykke. Så hvordan kan man mon udråbes til verdens lykkeligste? Hvilke sammenlignelige parametre har man mon anvendt??

One thought on “Verdens Lykkeligste….”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.