Sku ALDRIG hunden på hårene

Øde subway station i Bronx New York…. Meget øde….Jeg står mutters alene på stationen i Bronx og venter på mit tog downtown og min hudfarve afslører at jeg med rimelig stor sikkerhed ikke bor her. Lige inden toget kommer, stiger en sort mama str 54++ ned på perronen (og ja, jeg er en hvid mama) og går ind i samme vogn som mig. Den vogn jeg sidder i er over halvt fyldt og de næste 20-25 minutter er jeg den eneste med min blege hudfarve. Ikke at det generer mig, jeg bemærker det bare og det tror jeg kun jeg gør fordi conciergen på mit hotel løftede øjenbrynene en anelse, da jeg spurgte om det var korrekt at jeg skulle med D linjen til Bronx. Men det er vel ikke meget anderledes end når det er omvendt. Mama 54++  holder konstant øje med mig og stiger af toget samtidig med mig på 34th. Lige inden jeg begynder opstigningen fra den dybe undergrund griber mama fat i armen på mig og spørger om min jakke er en Uniqlo og om jeg er glad for den, hun er nemlig på vej ud for at købe en til sig selv…… Vi følges ad hen til butikken  🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.