Cykling….


Jeg kommer gående i mine egne tanker ned ad Strøget – og jeg er sikker på, det kunne være et hvilket som helst strøg i Danmark. Jeg har solen i øjnene og ser derfor først i sidste øjeblik den cyklist, der i høj fart kommer susende mod mig. Hold da op hvor blev jeg forskrækket – og hold da op hvor blev jeg vred…..
Jeg skal ikke pudse min glorie – for jeg indrømmer at jeg også cykler, hvor man ikke må – men jeg synes det mindste man kan gøre, når man foretager sig noget ulovligt, det er at være lidt ydmyg overfor det. Altså at det ikke er mig, der har førsteret til at cykle på en gågade eller på fortovet – det er rent faktisk fodgængerne der har førsteretten. Så hvad med at vise hensyn, når man nu gør noget ulovligt – cykle dog lidt langsomt eller stop op og træk hvis der er mange mennesker og frem for alt – behold den F… finger i lommen, bare fordi man tillader sig at råbe ad dig

Posted by Picasa

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.