Know What…Børn

Så har jeg lige hørt diskussionen igen om hvorvidt de unge mødre (eller det gælder vel også gamle mødre) skal have lov at amme på diverse cafeer.
Mit indtryk er at den overophedede debat der var i sommer om dette emne var kørt ud af proportioner. Jeg har også noget imod at der bliver ammet på cafeer, men det er ikke fordi jeg ikke vil se bare bryster. Dem er jeg helt ligeglad med – det er måden “rummet” bliver indtaget på. Der skal være plads til barnevogn mellem de små cafeborde og ekstra stole skal bruges til diverse tasker med babytilbehør.

For min skyld må du amme hvor du vil, bare du ikke forventer verden står stille imens og bare der også kan være plads til os andre som er over småbarnsstadiet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.