Lad være med at svare…

Uanset hvor glad en nyhed, hvor positiv en meddelelse, hvor kærlig en omtanke, hvor genialt et forslag, hvor uskyldig en kommentar, hvor godt et initiativ, man slår op på Facebook, så kan man være stensikker på, at der i hele den lange tråd af “thumbs up”, glade smiley’er og røde hjerter, dukker en sur kommentar op, som i nogle tilfælde udvikler sig drastisk og det hele ender i en shitstorm, meget langt fra det, der var tiltænkt.

Heldigvis hænder det også at INGEN reagerer på det enkle sure opstød og så dør den.

Forhåbentlig bliver det ikke til mere end en enkelt halvsur kommentar til det gode initiativ om en gåtur fra København til Helsingør. https://www.facebook.com/gaatur/

Et initiativ der startede helt “uskyldigt” på FB af en ung mand med en invitation til sine venner og venners venner om at gå sammen fra København til Helsingør. Det er blevet meget meget større, end den gode Jakob havde forestillet sig. Over 50.000 har vist interesse og mere end 7000 har tilkendegivet, at de deltager. Det koster ikke noget at deltage, der er ingen konkurrenceelementer indlagt, man kan ikke vinde noget, det gælder ikke om at komme først, kan man kun gå med på 5km, så gør man det – kort sagt – gå med, hvis du har lyst, i det tempo du har lyst til og lige så langt som du har lyst til. Alligevel ser jeg nu et opslag, hvor en person skriver: Det havde været mere inkluderende hvis turen var blevet lagt henover 3 dage med mulighed for at deltage efter ønske. Det er kun de færreste forundt at kunne klare 45KM.

Vedkommende kunne i stedet for have skrevet: Ihh, hvor er det et fantastisk initiativ, tak for det – jeg kunne godt tænke mig at være med i et arrangement, hvor de 45 km skal gåes henover 3 dage. Er der nogen der har lyst til det?

 

2 kommentarer til “Lad være med at svare…”

  1. Hvor er det bare rigtigt. Et eller andet sted må man vel bare acceptere, at der er mennesker, der ser det som deres fornemmeste pligt her i livet “facebook”, at give et givent opslag et “tryk” – der er stik modsat af alle andres. Mit bud er – at disse mennesker også er “Rasmus modsat” i mange andre af livets aspekter.

    lør. 23. feb. 2019 kl. 19.32 skrev (K)NowWhat :

    > (K)NowWhat posted: “Uanset hvor glad en nyhed, hvor positiv en meddelelse, > hvor kærlig en omtanke, hvor genialt et forslag, hvor uskyldig en > kommentar, hvor godt et initiativ, man slår op på Facebook, så kan man være > stensikker på, at der i hele den lange tråd af “thumbs up”” >

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.