Skraldefangst

Det var gået min næse forbi, at det var i dag, der var Danmarksindsamling af skrald. Jeg var derfor ikke særlig opdateret på hvor eller hvornår. Men da jeg i morges hørte indsamlingen omtalt i radioen, gik jeg straks ind og googlede, hvor der var en begivenhed i nærheden af mig. Jeg befandt mig i mit sommerhus og en hurtig søgning fortalte, at jeg bare skulle møde op kl 10 foran kirken medbringende handsker og gribetang! Handsker kunne jeg klare, men gribetangen måtte være mine hænder.

Hurtigt ud af døren og ned til kirken. Her var jeg lige 10 minutter i 10. Der var mange mennesker. Jeg blev nærmest helt rørt over, at så mange ville deltage også selvom de, såvidt jeg kunne se, heller ikke havde gribetænger.

Jeg stillede mig hen og småsludrede med nogle af de fremmødte. De glædede sig ligefrem – jo, det gjorde jeg da også, men det var ligesom om, de glædede sig ekstra meget.

Så begyndte kirkeklokkerne at bimle – det var jo søndag – og de flinke mennesker jeg havde talt med og ALLE de andre begyndte lige så stille at bevæge sig ind i kirken. I det samme kom en bil i fuld fart ind på gruspladsen foran kirken og ud kom en præst i fuld ornat og i fuld fart. ”Kommer du også for sent” råbte han til mig…. Næææ, det gjorde jeg nu ikke, jeg var ikke inviteret med til den konfirmation alle de andre nu var på vej ind til.  Tre minutter senere var jeg den eneste, der stod tilbage på kirkepladsen. Jeg følte mig lidt forladt, og en lille smule dum, da jeg ved en ny omgang google fandt ud af, at jeg var i den forkerte by og ved den forkerte kirke. 😉

Men jeg viste mit samfundssind og kørte hjem og hentede en stor plasticpose og gik selv på skraldefangst i området. Her er, hvad jeg fik samlet på bare en time – og jeg kom i snak med rigtig mange mennesker, som ville høre, hvad jeg lavede. Det blev en hyggelig dag.

IMG_1681

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.