Lige så gammel som Methusalem…

Det er ikke længere siden end “i går” vi havde spole-båndoptagere, men engang imellem får man indtryk af, at det er lige så lang tid siden som bronzealderen og man føler sig selv lige så gammel som Methusalem (som efter sigende blev 969 år gammel!)

Følgende ordveksling fandt sted på et museum i provinsen, hvor en flok skoleelever var på besøg – her var der bla. udstillet ting fra 60’erne og 70’erne.

Første guldkorn faldt, da de stod og betragtede de TV-apparater vi havde dengang – og museumsguiden forklarede, at det langt fra var alle som havde råd til TV, derfor mødtes man gerne hos den af naboerne der havde et fjernsynsapparat for at se TV sammen. Og hun fortalte, at man kunne være rigtig mange stimlet sammen i den lille stue foran et – efter vore dages målestok – meget lille TV-apparat.

Så var det en af eleverne rakte hånden i vejret og spurgte: Hvordan blev man så enige om hvilken kanal man skulle se???

Næste guldkorn kom, da de stod og kiggede på de skrivemaskiner vi brugte – før computerens og PC’ernes indtog. Guiden viste hvordan man satte et stykke papir i maskinen og trykkede på tasterne, hvorpå en af eleverne udbrød….

Eiiiij hvor svedigt—— den printer med det samme…Gammel skrivemaskine

Jeg ved godt man skal være født i en vis tidsalder for at forstå det morsomme i ovenstående – selvom det jo kun var “i går”.   Sådanne kommentarer kan virkelig få en til at føle sig gammel, ik…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.