Imponerende og skræmmende

Det er med lige dele fascination og frygt at jeg betragter sådanne fotografier. Jeg er vildt fascineret af hvor ens en hel kohorte af mennesker kan marchere. Nu har jeg gransket dette fotografi nøje og det eneste uens jeg kan få øje på er, at man på tre af mændene lige akkurat kan skimte deres håndled. Hovederne er løftet lige højt i nøjagtig samme vinkel, hageremmen sidder præcis samme sted. Højre arm er bøjet i en eksakt vinkel og hånden er knyttet ikke for løst og ikke for fast. Foden er vippet nøjagtig lige højt op og ved den søde grød om ikke buksefolden på venstre ben falder sammen sted. Et fotografi som på en gang drager og skræmmer.

Billedet er af Sø-officerer fra The Chinese People’s Liberation Army, som marcherer på Tianamen Square i Beijing.

wpid-20140201_160651.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.