Vindtosser….

BT skrev forleden om vindtosserne der trods advarsler om BODIL alligevel tog ud og surfede ved Klitmøller……. Den ene af tosserne faldt i vandet og svømmede/drev med strømmen i det iskolde hav i en halv time. Hans kammerater havde ringet til Søværnets Operative Kommando, men tossen kom selv i land inden SOK gik på vingerne…

For min skyld må man være ligeså idiotisk man vil – men IKKE på andres bekostning. Hvis man er så dum, at man tager ud og surfer i sådan et vejr, så må man også tage konsekvenserne… og det kan være at du falder i vandet!!!! Jeg kan lyn-hurtigt remse de første 100 ting op jeg synes mine skattepenge hellere skulle bruges til end at flyve ud efter en person, der i den grad må have kendt den mulige konsekvens af sin handling. Nu kom han hjem – i live – godt for det. Han skulle have en bøde for at sætte andre menneskers liv på spil – jeg forestiller mig ikke, at det er helt ufarligt at flyve ud i en helikopter i stormvejr over Vesterhavet  i et forsøg på at redde en person – havde han tænkt på det? 

wpid-20131208_082735.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.