Champagne-smagning

wpid-storageextSdCardDCIMCameraÅrgangs-champagne-2007..jpg.jpg wpid-storageextSdCardDCIMCameraFor-mange-bobler-.jpg.jpg wpid-storageextSdCardDCIMCameraDen-bedste-.jpg.jpg wpid-storageextSdCardDCIMCameraMeget-tør-.jpg.jpgwpid-storageextSdCardDCIMCameraNeej-.jpg.jpgNår nu man er helt vild med champagne, så findes der (næsten) ikke noget bedre end at komme til champagne-smagning. Når det så samtidig krydres med interessant fortælling om champagne, små hapsere og foregår i de superhyggelige lokaler hos Vinhanen (København) hvor man for i øvrigt kan komme med sine egne flasker og tappe vin direkte fra de store tønder, jamen så var det starten på en god aften videre i byen…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.