John dillermand og marius

Det er 6 år siden aflivningen og parteringen af giraffen Marius fandt sted, i Københavns Zoo, foran en flok skolebørn. På det tidspunkt befandt jeg mig i USA og fordømmelsen her i Guds eget land, ville ingen ende tage.

TV kanalen CNN kørte det meste af dagen indslag om “these cruel Danes that kills giraffes” og havde adskillige eksperter inde for at forklare om den fortræd, det kunne afstedkomme for børn at overvære dette. Forargelsen ville ingen ende tage. Nu venter jeg spændt på forargelsen over John Dillermand, når historien når frem til USA. 😁

2 kommentarer til “John dillermand og marius”

 1. Haha…..sad lige og læste det. Der er nok nogle, der skal få kaffen galt i halsen🥴 Det bliver sjovt at følge.
  Er meget stor fan af Onkel Reje og hans farverige sprogbrug.

  Håber, du har det godt ❤️

  Sendt fra min iPhone

  Den 6. jan. 2021 kl. 17.48 skrev (K)NowWhat :

  
  (K)NowWhat posted: ” Det er 6 år siden aflivningen og parteringen af giraffen Marius fandt sted, i Københavns Zoo, foran en flok skolebørn. På det tidspunkt befandt jeg mig i USA og fordømmelsen her i Guds eget land, ville ingen ende tage. TV kanalen CNN kørte det meste “

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.