Min egen morgen….

Vågnede til lyden af regn mod ruden. En perfekt lyd, når jeg nu allerede havde besluttet, at dagen bare skulle bruges til at hygge indenfor. Radioen blev tændt og blid, blød morgenmusik strømmede ud af højtaleren. Gardinerne blev trukket op og selvom vejret var gråt, lå der alligevel en forårsstemning i luften. Det ville blive en god dag.

Kaffen stod og bryggede i køkkenet og begyndte at sende duften af ristede bønner igennem lejligheden. Jeg hældte en stor portion Skyr op. Ristede lidt sesamfrø og blandede de lune små frø ned i skålen sammen med en god skefuld Chiafrø. Blåbær blev strøet over med rund hånd og tilsidst tilsatte jeg en ordentlig omgang kokosmel… uhmmmm…… Morgenmad lige efter min smag.

Det hele blev båret ind i stuen, stearinlysene blev tændt, kaffen hældt op  og avisen åbnet på første side. Først en tår kaffe…. Irmas den grønne økologiske – såå saligt…. nu glædede smagsløgene sig til den første skefuld Skyr .…..og så var det, at hele glansbilledet revnede…… I stedet for kokosmel – som jeg havde været meget rundhåndet med – så havde jeg hældt groft salt udover det hele….😝

Det skal nok blive en god dag alligevel 😁

3 kommentarer til “Min egen morgen….”

 1. HI Hi Mitz

  – Håber du har forkælet dig selv med noget andet godt til ganen 😃🍗🍸🍉🍰- Rigtig god og hyggelig aften.

  Knus Tina

  Sent from Outlook

  ________________________________

  Liked by 1 person

 2. Undskyld – undskyld – undskyld….

  Jeg tænkte – sikke en gang “pudder sukker” skrift……. gab gab….. Blåbær og jordbær…… og ristede frø…..

  Indtil jeg nåede ned i bunden – der skreg jeg af grin…… Jublen vil næsten ingen ende tage.

  Ja – Det skal nok blive en god dag alligevel.

  kims

  Den 13. marts 2018 kl. 11.12 skrev (K)NowWhat :

  > (K)NowWhat posted: “Vågnede til lyden af regn mod ruden. En perfekt lyd, > når jeg nu allerede havde besluttet, at dagen bare skulle bruges til at > hygge indenfor. Radioen blev tændt og blid, blød morgenmusik strømmede ud > af højtaleren. Gardinerne blev trukket op og selvom vejr” >

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.