Når bønder kommer til byen…

Sådan lyder et gammelt udtryk og jeg vil tro, at de fleste kender udtrykket – ihvertfald hvis man er over 30…
Jeg var til en koncert fornylig – en af de stille og rolige – en af dem, hvor man kunne sidde ved små borde og nyde en drink, mens man lyttede til musikken – så’n en rigtig voksen-koncert ;-).
Jeg tror at alle i min omgangskreds vil skrive under på, at jeg er et meget umusikalsk menneske – jeg synger falsk (men synger alligevel) – jeg kan ikke huske teksterne (men digter bare nogle andre) – jeg kan ikke klappe i takt (og klapper bare i samme tempo, som dem der står foran mig) – på trods af det, så er jeg meget glad for musik og hører det næsten hele tiden – selvom jeg aldrig kan huske hvad bandet eller kunstneren eller melodien hedder. Og jeg nød også denne stille og rolige og smukke koncert, lige indtil der var en der startede en Café Latte maskine midt i al den smukke musik og larmede temmelig meget, synes jeg.
Da jeg forsigtigt hviskede til min veninde, at det da var for dårligt, brød hun sammen i grin – det var ikke en Café Latte maskine – men trommeslageren der brugte sine ris på trommerne..
Ja hvad ved bønder/jeg om musik – udover om jeg synes det lyder godt eller ej 😃

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.