Et forandret Danmark ?

Alle kan vi vĂŚre enige om, at det har vĂŚret en skrĂŚmmende weekend – hvor terroren viste sit usĂŚdvanligt grimme ansigt her i Danmark.

Jeg ville ønske, at disse drab ikke havde fundet sted, men det gjorde de. De to menneskers uretfĂŚrdige død medførte en samlet protest, en samhørighed pĂĽ tvĂŚrs af politiske skel, hudfarve og religion, om at vi ikke vil finde os i at vores frihed til at fĂŚrdes, til at diskutere og til at skrive frit, bliver os berøvet. Den stemning der var ved Parken og den stemning der stadig er ved alle blomsterne i Krystalgade er unik. At stĂĽ skulder ved skulder med vildtfremmede mennesker giver, midt i alt det forfĂŚrdelige, en varm følelse af tryghed. Jeg hĂĽber, at Danmark er forandret efter dette angreb, men forandret til noget endnu bedre – til et land hvor vi stĂĽr endnu mere sammen – ogsĂĽ i hverdagen og ikke kun, nĂĽr der sker forfĂŚrdelige ting omkring os. Et land hvor vi tager vare pĂĽ hinanden og bryder os – HVER DAG.

wpid-20150216_210203.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĽ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.