Zlatan – skam dig

Fra én som har meget, meget lidt forstand på fodbold, men som prøver at følge en lille bitte smule med pga en søn, som har det som sin helt store interesse,  så må jeg sige at ham der Zlatan virker en kende (ekstremt) overlegen:…. jeg glæder mig bare til ferien – kampen skal bare overståes – det var jo ingenting bare en venskabskamp.

Ved du hvad Zlatan – med den holdning, så synes jeg du skulle gå på pension. Er du klar over, hvor mange der ser dig som et forbillede – du har en forpligtelse har du – tag dig sammen og tag det alvorligt og lad være med at indikere at: ja ja vi gad jo ikke rigtig give den gas, det var jo bare en venskabskamp.

Hallo…. I tabte, måske pga af den overlegne attitude..
ZlatanSkam dig og find dig et andet job

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.