Strandet på en øde ø med en stewardesse…

Hvis jeg skulle strande på en øde ø, så måtte det gerne være med en stewardesse 🙂

Jeg fik lov til at tage et billede af en af mine kollegaers make-up-første-hjælps-kit. wpid-20131207_224323.jpg Det bugnede med remedier til enhver situation – og skulle man nu være så heldig på den øde ø at møde selveste Robinson Crusoe,  ja så kunne man i en håndevending gøre sig klar til en date med øens måske eneste mand. Men men, man kan jo ikke overleve længe på bare at se godt ud, så min søde kollega viste mig beredvilligt sin overlevelses-kit nr. 2:
wpid-20131207_173223.jpgDen indeholder alt lige fra en lille pakke marmelade, til mundskyllevand, en skraber, hovedpinepiller, ting mod mosquitos, lidt olie/eddike dressing, creme til sprukne læber, energitabletter, handsker så man kan holde på varme/kolde ting, en enkelt lakridspastil, etc etc.

Nok til at overleve længe og samtidig se lidt godt ud 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.