København ligger hverken i USA eller i Frankrig

Og Torvehallerne i København ligger i Danmark! Derfor ærgrer det mig at høre kommentarer som: hvorfor står de ikke og råber fra boderne som de gør i Frankrig. Eller hvorfor kaster de ikke med fisk, som de gør i Seattle…
Har du ikke været i Torvehallerne i København, så tag ind og se dem næste gang du er i byen. . De har nu ligget der et par år og det virker som om de har fundet deres “leje”. Det er spændende og ikke mindst inspirerende at gå rundt derinde. Man bliver overvældet af duften af kaffe, krydderier, friske fisk, nybagt brød, spanske tapas, hjemmelavet chokolade, franske fristelser osv efterhånden som man bevæger sig længere op ad midtergangene. Altsammen udstillet på en smuk og æstetisk måde.
Og svaret på hvorfor de ikke råber som i Frankrig eller kaster med fiskene som i Seattle er ganske enkelt at vi hverken er i Frankrig eller USA, men i Danmark og det er nu en gang ikke vores kultur.
Glæd dig i stedet over, at det er blevet så smukt et sted og nyd det for pokker nu som det er og lad eventuelt tingene udvikle sig af sig selv.
Torvehallerne krydderier

Torvehallerne
Torvehallerne

Torvehallerne grøntsager

Torvehallerne krydderurter

Torvehallerne olier

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.