Høreværn og misforstået hensyn….

wpid-20131129_140634.jpg

Flere og flere skoler får skrevet ind i deres officielle læsepolitik at elever skal kunne få udleveret høreværn, så de kan få ro til at læse eller skrive i klassen. Jeg har aldrig hørt noget så dumt! Hvad i alverden blev der af det med at lære at være stille i stedet for?. Vi er allesammen omgivet af så meget støj til daglig at vi råber højere og højere – selv når det ikke er nødvendigt. Jeg er fuldstændig overbevist om at det er af det gode at lære børn (og voksne) at kunne være stille.

Og det handler ikke kun om at lære at være stille, det handler også om at lære at tage hensyn.

Til alle forældre: verdens navle er IKKE det enkelte barn!

Vi har allesammen et ansvar for at sørge for at blive anstændige mennesker som indser at verden fortsætter med at dreje rundt med eller uden den enkelte, og at verden vil blive et meget bedre sted at være, hvis vi udviser hensyn til hinanden – i stedet for at opdrage til mig, mig og mere mig-monitor – som kræver høreværn.wpid-20131129_140734.jpg

One thought on “Høreværn og misforstået hensyn….”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.