Yahya Hassan

Livvagt

Hvad sker der….. hvad er det for en verden vi lever i. Tænk at skulle have livvagt 24 timer i døgnet for at skrive digte – digte om hvordan livet opfatttes. Hvordan kom vi dertil at man i den grad skal overveje, hvad man ytrer, inden man gør det? Vores presse-frihed og vores ret til at ytre os frit eksisterer stadig – ihvertfald på papiret. Det gælder om at stå sammen og vise at vi ikke finder os i at blive trynet til at holde mund. Jeg er så fuld af afsky overfor dem som mener at de har ret til at bestemme, hvad der skal tales om og overfor dem som mener, at de sidder inde med den eneste sandhed og overfor dem som er så egocentrerede at de ikke gider høre på andres mening.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.