Britiske Tilstande

Jeg tror det er absolut første gang i mit temmelig lange liv, at jeg har hørt om fornyelse på Christiansborg. Måske lige bortset fra dengang hvor folketingsmedlem Lene Bro mødte op iført hot pants og lange tætsiddende hvide støvler – hun så forrygende ud! Men bortset fra det, er der ikke sket det helt store derinde. Men nu må man, hver anden tirsdag i spørgetimen til statsministeren, tale og reagere “normalt” dvs komme med udbrud og grine og nikke eller ryste på hovedet ! – med andre ord må man opføre sig som vi gør i den virkelige verden. På sådan en som mig vil det helt klart have en gavnlig effekt – jeg vil nu se med og begynde at interessere mig mere for politik. Politik har i og for sig altid interesseret mig, men det er ikke lykkedes mig at fastholde en interesse – jeg er simpelthen faldet i søvn af kedsomhed. Hurraaaa for det initiativ

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.