Jamenøhhhhh…

Har I lagt mærke til, hvor mange der starter med at svare på et spørgsmål på denne måde?? Når man ser interviews på TV, så er det mere reglen end undtagelsen. Det gælder ikke kun os almindelige mennesker, men også i meget høj grad de professionelle journalister som er ansat på diverse TV-kanaler. Bortset fra de “gode gamle”, som har lært teknikken. Jeg ved godt, at det måske er en slags “tænke-pause” inden svaret kommer, men jeg synes det virker uprofessionelt. Hvorfor ikke bare være stille i 3 sekunder og tænke efter – i stedet for at starte alle svar med….. jamenøhhhhh…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.