Konform Boheme

Jeg ønsker mig at leve et liv, der både er konformt og boheme-agtigt. Med det mener jeg, at jeg holder lige så meget af liguster-romantikken, som af boheme-tilværelsen, så længe livet bare indeholder begge dele. For mig leves livet indholdsløst, hvis det kun indeholder det ene af de to elementer. Kunsten består i at få begge dele ind i livet , således at det åbenbare, det positive i begge verdener bliver synligt. Det kræver som bekendt farven sort for at kunne se hvidt.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.