Må jeg be’ om lidt perspektiv, tak….

Rekordstreng straf….. 4 1/2 i fængsel for at dræbe et andet menneske!!!!!
Orv ja, hvor er det dog strengt!! Ja, men det der er strengt er, at man anser straffen som rekordstreng med den begrundelse, at manden selv har erkendt hvad han har gjort samt at han, på trods af en del tidligere domme!! – ikke har nogle domme for uagtsomt manddrab !!!
Ved I nu hvad….. “selv erkendt” – der har aldrig nogensinde været tvivl om hvem han var eller hvad han havde gjort. Og skulle straffen nedsættes fordi ingen af hans tidligere domme har været uagtsomt manddrab?.
Jeg er ikke helt med – men jeg ved, at jeg kan få op til 6 års fængsel ved at købe tyvekoster – hvis det er “hæleri af særlig grov karakter”

Nu ved jeg ikke hvad “hæleri af særlig grov karakter” er – men det er nok ikke noget med at slå ihjel, for så vil jeg tro vi er over i en anden slags forbrydelse – og afhængig af hvordan du slår ihjel, så slipper du måske med “rekordstreng straf” på 4 1/2 år.

Jeg ved godt, hvad jeg ville komme mig over og hvad jeg aldrig ville komme mig over – at have fået stjålet 20 Wegner stole eller at mit barn var blevet kørt ihjel…

Kors

wegner stol

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.