Know What…

Ca. 30 % af den danske befolkning er – så vidt jeg har regnet ud – mænd og kvinder over 18 år som bor alene – altså uden en partner. Det synes jeg er et rimeligt højt tal. Derfor forstår jeg ikke, at vi ikke bliver bedre tilgodeset i diverse supermarkeder… Kigger du i køledisken efter madvarer så ligger koteletterne pakket med minimum 2stk eller 4stk eller endnu flere…. Gulerødderne ligger i 2-kilos poser og det samme gør kartoflerne. De gode tilbud går altid ud på at købe helt vildt mange koteletter eller bøffer eller kyllingefileter.

Jeg kan godt regne ud at jo større partier butikken køber ind des billigere får de varerne – og dermed også – håber jeg – os forbrugere. Men i forvejen er det dyrt at være enlig – der kun én til at betale huslejen, kun én til at betale varmeregning og elregning (og forbruget er ikke dobbelt så stort bare fordi man er to) – kun én til at betale når vaskemaskinen går i stykker, kun én til at betale diverse fødselsdagsgaver til venner og familie osv osv. Jeg vil også have billige tilbud på portioner der passer til mig…. jeg har ikke en fryser til at fryse ned i – og jeg gider ikke spise koteletter 4 dage i træk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.