LIKE…. eller….👿⚡︎♿︎☁︎✞💥

JA, jeg elsker min søn. JA, jeg synes dyremishandling er forfærdeligt. JA, jeg synes alle former for alvorlige sygdomme er forfærdeligt – men – NEJ, jeg ønsker ikke at sende disse meddelelser videre – hvis meddelelsen er vedhæftet et; “Del, hvis…”
Lige så lidt som jeg i tidernes morgen delte kædebreve, som lovede, at hvis ikke jeg straks sendte brevet videre til mindst 10 personer, så kunne indenfor en overskuelig fremtid, se frem til at blive ludfattig eller at være årsag til en ulykke mod mig selv eller min familie.

Jeg har absolut intet imod at læse, at du elsker din søn eller datter eller mor eller far eller mand eller veninde – men lad nu være med at provokere mig ved at sige, at HVIS jeg gør det samme, så skal jeg dele linket. Det er det samme som at sige, at hvis jeg IKKE sender linket videre, så elsker jeg ikke min søn, min datter, min mor, far eller veninde. Jeg finder det intimiderende.
Jeg deler gerne links på nettet – også på opfordring, hvis det er noget jeg kan stå inde for.

Men jeg deler ikke trusler. 💚💚💚💚

Hvis du vil følge min blog, så meld dig til i højre side af bloggen. Det er anonymt og du får automatisk besked, når der er nye indlæg. Jeg lover, at jeg ikke “spammer” dig…….☺️

2 kommentarer til “LIKE…. eller….👿⚡︎♿︎☁︎✞💥”

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.