Rub&Stub&Ludo….. en anmeldelse

Huset i Magstræde……. bare du siger ordet, så vælter det op med gode minder igennem adskillige årtier.

Her festede jeg til den helt store guldmedalje i 70’erne og 80’erne – dengang der var virkelig meget knald på – her var jeg til koncerter i massevis i 90’erne – og i 00’erne blev min søns konfirmation, på hvad der dengang blev betragtet som lidt utraditionelt – holdt herinde. Og i løbet af de resterende 00’ere og nu i 10’erne kommer jeg jævnligt ind bare for at mærke stemningen og på lune sommeraftener nyde en kold øl i gården.

Forleden var jeg her sammen med nogle gode veninder – i de samme lokaler, som vi festede i til konfirmationen. I dag hedder restauranten Rub&Stub – og det er et helt fantastisk koncept. En restaurant hvis mål det er at komme madspild til livs. Flere store supermarkedskæder leverer overskudsvarer til restauranten – madvarer som ellers ville blive kørt på forbrændingen – enten fordi der ikke er så lang tid til udløbsdato, eller fordi agurken krummer på den “forkerte” måde eller kartoflen har et sjovt udseende. Og udfra de varer der ellers skulle have været på lossepladsen, sammensætter køkkenchefen en menu. Portionerne man får er måske mindre end normalt – igen for ikke at skulle kassere mad – til gengæld kan man bare få ekstra portioner, hvis man er mere sulten, eller hvis der alligevel er mere på tallerkenen end du kan spise, så får du resterne med hjem i en doggy-bag.

Det smagte fantastisk og personalet var super søde – og de er for i øvrigt frivillige næsten allesammen – og omgivelserne, ja de er som de altid har været igennem de 40 år jeg har frekventeret stedet.

Efter maden gik vi en etage ned – i spilleafdelingen – og her bankede jeg dem allesammen i LUDO 😄

Læs om konceptet her: http://www.spisrubogstub.dk/

Ludo

En tanke om “Rub&Stub&Ludo….. en anmeldelse”

  1. Smiler – fedt 

    Ved ikke om andre supermarkeder har samme koncept, men Rema 1000 er begyndt at sælge deres vare i mindre positioner – så man kan nå at spise det inden det mugner. 

    Bortset fra Gulerødder 😖😖 

    De bliver jo bløde her hos mig på 24 timer. 

    Kims

    – Sendt fra Mailbox

    Like

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.