Jeg er RASENDE 😡

Usling, stymper, feje skrog…SĂ„dan begyndte et indlĂŠg jeg lagde pĂ„ bloggen d 21. juli 2014. (https://nowwhat.dk/2014/07/21/lavere-end-det-laveste-lav/) Jeg havde hĂ„bet, at det ikke blev nĂždvendigt at gentage disse ord – men det gjorde det
..
Igen har nogle sĂžlle mennesker – nogle idioter af rang – nogle feje uslinge – udset sig et offer som de antog, de var sikre pĂ„ at kunne klare. Igen har min sĂžn vĂŠret udsat for et overgreb. Dennegang oven i kĂžbet i overvĂŠrelse af “normale” mennesker!!

I et S-tog mellem Flintholm Station og NĂžrrebro Station en tirsdag eftermidddag ved 15 tiden lokker nogle gutter min sĂžn til at sĂŠtte sig ved siden af dem – selvom han blev ved med at bedyre “at han ikke mĂ„ tale med fremmede”. Men de er i starten Ă„benbart sĂžde ved ham, sĂ„ han sĂŠtter sig hen til dem. Det var desvĂŠrre spil for galleriet og de ender med at forsĂžge at holde ham fast, sĂ„ de kan stjĂŠle indholdet af hans lommer. Men Jeff bliver bare ved med at sige NEJ, det mĂ„ I ikke – og pĂ„ en eller anden mĂ„de lykkes det ikke for dem. Til gengĂŠld stiger de af samtidig med ham pĂ„ NĂžrrebro Station og truer ham med, at han skal give dem nogle penge nĂ„r de ses nĂŠste dag
..!!

Jeg er sĂ„ rasende, at det gĂžr ondt. TĂŠnk at ingen greb ind. Og tĂŠnk, at man kan synke sĂ„ dybt at true et andet menneske, og som oven i kĂžbet er af den “slags” som i offentligheden altid bliver omtalt som de mest kĂŠrlige mennesker, der ikke kunne finde pĂ„ at gĂžre en kat fortrĂŠd
.. En sĂ„dan handling gĂžr mig til den mest arrige tigermor du nogensinde har set og jeg ved, at jeg ville flĂŠnse disse udyr, hvis jeg skulle vĂŠre sĂ„ heldig at stĂžde ind i dem
 desvĂŠrre gĂžr det sĂ„ ogsĂ„ mig til en usling og en stymper
.

Kan vi dog ikke stÄ sammen og i fÊllesskab gribe ind, nÄr vi oplever at noget er forkert
.

Del gerne dette indlÊg i hÄb om, at vi bliver bedre til at hjÊlpe hinanden nÄr det behÞves og i et spinkelt hÄb om at nogle mÄske har overvÊret den aktuelle situation.

8 kommentarer til “Jeg er RASENDE 😡”

  1. Jeg er selv mor til en dreng pĂ„ nĂŠsten 13 Ă„r med Downs syndrom. Jeg administrerer en side (venneside for LANDSFORENINGEN DOWNS SYNDROM) med over 2.700 fĂžlgere. Jeg blev meget vred og ked af det pĂ„ Jeff’s og dine vegne, sĂ„ jeg delte opslaget pĂ„ siden. Tjek det ud – der er mange hilsner til jer, det er delt flere gange, og er i skrivende stund nĂ„et ud til over 5.000 mennesker!
    I hÄbet om, at det gÞr en lille forskel, sender jeg mine bedste hilsner til Jeff og dig.
    Grete FĂ€lt-Hansen

    Liked by 1 person

    1. Hej Grete. Tusinde tak skal du have. Al den opbakning gĂžr virkelig en forskel – man fĂžler sig vĂŠsentlig mindre alene. Igen, tak til alle for de positive kommentarer đŸ˜„â€ïž

      Like

  2. Ja det er dog utroligt at folk er sÄ meget sig selv at de ikke engang bare kan gÞre noget .havde jeg vÊret der var det ikke sket .men ser desvÊrre tit at folk ikke reagere nÄr der sker noget . hjÊlp dog andre mennesker tÊnk hvis det er dem selv der stÄr i sÄdan en situation nÊste geng og ingen hjÊlper kan blive sÄ harm harm.
    sÄ tag nu og hjÊlp jeres medmennesker

    Liked by 1 person

  3. Som storebror til en desvÊrre dÞd lillebror med Downs syndrom, bliver jeg rasende pÄ Jeffs vegne. Og jeg fÄr virkeligt ondt af ham.
    Men det virker som om, at du er mere vred pÄ de passagerer der ikke greb ind, end du er pÄ gerningsmÊndene.
    Hvor usselt det end pĂ„ den sikre afstand i sin lĂŠnestol kan virke ikke at gribe, sĂ„ bliver man nĂždt til at forholde sig til, at gerningsmĂŠndene var “af anden etnisk herkomst” og sĂ„ledes med stor sandsynlighed bevĂŠbnede med knive og parat til at bruge disse, hvis nogen skulle finde pĂ„ at blande sig.
    Man kan rynke pĂ„ nĂŠsen af mit postulat og med kulturradikalt patos i stemmen hĂŠvde, at “det kunne ligesĂ„ godt have vĂŠret grisefarvede danske unge der gjorde dette”, men vi ved jo alle inderst inde godt, at de kunne det netop ikke.
    Al tilgÊngelig statistik viser, at med masseindvandringen af kulturfremmede mennesker fra primÊrt MellemÞsten og Nordafrika er fulgt en forrÄelse af vores tidligere sÄ civiliserede samfund.
    Vi kan snakke lĂžs i en uendelighed om “inklusion”/”integration”/”tolerance”/”en fremmed er en ven du ikke har mĂždt endnu” eller hvilke af tidens buzzwords speltsegmentet mĂ„tte finde pĂ„, men faktum er, at Jeff og andre som Jeff fremover i stigende grad vil blive udsat for sĂ„danne episioder….fordi du og ligesindede bliver ved med krampagtigt at tro pĂ„ det “multikulturelle samfund”.
    Det multikulturelle samfund er en illusion.
    Istedet er vi i disse Ă„r vidner til en indtrĂŠngende monokultur – in casu den muslimske – der tromler henover alt andet og gradvist udvider udvider sit territorie villigt assisteret af netop speltsegmentet.
    Karl Popper skrev om det sĂ„kaldte “toleranceparadoks”, at et tolerant samfund netop kun kan vedblive at vĂŠre tolerant hvis det er intolerant over for de intolerante.
    Den lÊre har du og dine (endnu) ikke forstÄet og derfor vil Jeff og andre som ham fremover betale prisen.
    Det gĂžr mig oprigtigt ondt for Jeff.

    Like

    1. Tak for dit indlĂŠg. Jo, og der skal ikke herske tvivl om at jeg er rasende pĂ„ dem der gjorde det, uanset hudfarve, religion eller andet. Og jeg har en vis form for forstĂ„else for dem der ikke greb ind. Ingen tĂžr jo i dag, da man som du skriver, ikke ved om gerningsmĂŠndene er bevĂŠbnet. Jeg Ăžnsker mig bare at vi som mennesker tĂžr stĂ„ sammen og tĂžr reagerer nĂ„r vi ser noget der ikke er okay….

      Like

    1. Tak for din kommentar. Det er ĂŠrgerligt at jeg ikke har fĂ„et formuleret mig sĂ„ledes at man forstĂ„r at jeg selvfĂžlgelig er rasende pĂ„ dem der overfaldt min sĂžn. Det er klart jeg er. Vil ogsĂ„ godt gĂžre opmĂŠrksom pĂ„ at der intet er slettet fra min blog og/eller kommentarer – jeg kommenterer kun pĂ„ det, jeg ved, er fakta og da jeg ikke aner ikke hvem der har overfaldet ham, er der ingen grund til at kommentere pĂ„ det.

      Like

      1. Hvis du ikke har slettet noget, sÄ har du udeladt noget.
        Sjovt nok sÄ ved Ekstra Bladet, at det er udlÊndinge.
        Fra EB:

        “Jeff Pitzner har svĂŠrt ved at give et signalement af de unge mĂŠnd. Han er ikke i stand til at vurdere deres alder. Han kan kun fortĂŠlle, at de har anden etnisk baggrund. SĂ„ politiet havde ikke meget at gĂ„ efter.
        Det har ogsÄ gjort sagen umulig at opklare, at der tilsyneladende ikke var en eneste passager i s-toget den eftermiddag, der sÄ, hvad der skete.
        Det er det, der gĂžr forĂŠldrene mest vrede.
        – Jeg kan godt sĂŠtte mig ind i, at man ikke har mod pĂ„ at gribe fysisk ind, hvis man ser fire-fem indvandrerdrenge gĂžre noget. Men i dagens Danmark er vi jo alle plastret til i iPhones. Man kunne tage billeder. Ringe efter politiet. Der er meget, man kan gĂžre uden at blande sig fysisk, siger Claus Pitzner.”

        Like

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.