Jeg er RASENDE 😡

Usling, stymper, feje skrog…Sådan begyndte et indlæg jeg lagde på bloggen d 21. juli 2014. (https://nowwhat.dk/2014/07/21/lavere-end-det-laveste-lav/) Jeg havde håbet, at det ikke blev nødvendigt at gentage disse ord – men det gjorde det…..
Igen har nogle sølle mennesker – nogle idioter af rang – nogle feje uslinge – udset sig et offer som de antog, de var sikre på at kunne klare. Igen har min søn været udsat for et overgreb. Dennegang oven i købet i overværelse af “normale” mennesker!!

I et S-tog mellem Flintholm Station og Nørrebro Station en tirsdag eftermidddag ved 15 tiden lokker nogle gutter min søn til at sætte sig ved siden af dem – selvom han blev ved med at bedyre “at han ikke må tale med fremmede”. Men de er i starten åbenbart søde ved ham, så han sætter sig hen til dem. Det var desværre spil for galleriet og de ender med at forsøge at holde ham fast, så de kan stjæle indholdet af hans lommer. Men Jeff bliver bare ved med at sige NEJ, det må I ikke – og på en eller anden måde lykkes det ikke for dem. Til gengæld stiger de af samtidig med ham på Nørrebro Station og truer ham med, at han skal give dem nogle penge når de ses næste dag…..!!

Jeg er så rasende, at det gør ondt. Tænk at ingen greb ind. Og tænk, at man kan synke så dybt at true et andet menneske, og som oven i købet er af den “slags” som i offentligheden altid bliver omtalt som de mest kærlige mennesker, der ikke kunne finde på at gøre en kat fortræd….. En sådan handling gør mig til den mest arrige tigermor du nogensinde har set og jeg ved, at jeg ville flænse disse udyr, hvis jeg skulle være så heldig at støde ind i dem… desværre gør det så også mig til en usling og en stymper….

Kan vi dog ikke stå sammen og i fællesskab gribe ind, når vi oplever at noget er forkert….

Del gerne dette indlæg i håb om, at vi bliver bedre til at hjælpe hinanden når det behøves og i et spinkelt håb om at nogle måske har overværet den aktuelle situation.

8 kommentarer til “Jeg er RASENDE 😡”

 1. Jeg er selv mor til en dreng på næsten 13 år med Downs syndrom. Jeg administrerer en side (venneside for LANDSFORENINGEN DOWNS SYNDROM) med over 2.700 følgere. Jeg blev meget vred og ked af det på Jeff’s og dine vegne, så jeg delte opslaget på siden. Tjek det ud – der er mange hilsner til jer, det er delt flere gange, og er i skrivende stund nået ud til over 5.000 mennesker!
  I håbet om, at det gør en lille forskel, sender jeg mine bedste hilsner til Jeff og dig.
  Grete Fält-Hansen

  Liked by 1 person

  1. Hej Grete. Tusinde tak skal du have. Al den opbakning gør virkelig en forskel – man føler sig væsentlig mindre alene. Igen, tak til alle for de positive kommentarer 😄❤️

   Like

 2. Ja det er dog utroligt at folk er så meget sig selv at de ikke engang bare kan gøre noget .havde jeg været der var det ikke sket .men ser desværre tit at folk ikke reagere når der sker noget . hjælp dog andre mennesker tænk hvis det er dem selv der står i sådan en situation næste geng og ingen hjælper kan blive så harm harm.
  så tag nu og hjælp jeres medmennesker

  Liked by 1 person

 3. Som storebror til en desværre død lillebror med Downs syndrom, bliver jeg rasende på Jeffs vegne. Og jeg får virkeligt ondt af ham.
  Men det virker som om, at du er mere vred på de passagerer der ikke greb ind, end du er på gerningsmændene.
  Hvor usselt det end på den sikre afstand i sin lænestol kan virke ikke at gribe, så bliver man nødt til at forholde sig til, at gerningsmændene var “af anden etnisk herkomst” og således med stor sandsynlighed bevæbnede med knive og parat til at bruge disse, hvis nogen skulle finde på at blande sig.
  Man kan rynke på næsen af mit postulat og med kulturradikalt patos i stemmen hævde, at “det kunne ligeså godt have været grisefarvede danske unge der gjorde dette”, men vi ved jo alle inderst inde godt, at de kunne det netop ikke.
  Al tilgængelig statistik viser, at med masseindvandringen af kulturfremmede mennesker fra primært Mellemøsten og Nordafrika er fulgt en forråelse af vores tidligere så civiliserede samfund.
  Vi kan snakke løs i en uendelighed om “inklusion”/”integration”/”tolerance”/”en fremmed er en ven du ikke har mødt endnu” eller hvilke af tidens buzzwords speltsegmentet måtte finde på, men faktum er, at Jeff og andre som Jeff fremover i stigende grad vil blive udsat for sådanne episioder….fordi du og ligesindede bliver ved med krampagtigt at tro på det “multikulturelle samfund”.
  Det multikulturelle samfund er en illusion.
  Istedet er vi i disse år vidner til en indtrængende monokultur – in casu den muslimske – der tromler henover alt andet og gradvist udvider udvider sit territorie villigt assisteret af netop speltsegmentet.
  Karl Popper skrev om det såkaldte “toleranceparadoks”, at et tolerant samfund netop kun kan vedblive at være tolerant hvis det er intolerant over for de intolerante.
  Den lære har du og dine (endnu) ikke forstået og derfor vil Jeff og andre som ham fremover betale prisen.
  Det gør mig oprigtigt ondt for Jeff.

  Like

  1. Tak for dit indlæg. Jo, og der skal ikke herske tvivl om at jeg er rasende på dem der gjorde det, uanset hudfarve, religion eller andet. Og jeg har en vis form for forståelse for dem der ikke greb ind. Ingen tør jo i dag, da man som du skriver, ikke ved om gerningsmændene er bevæbnet. Jeg ønsker mig bare at vi som mennesker tør stå sammen og tør reagerer når vi ser noget der ikke er okay….

   Like

  1. Tak for din kommentar. Det er ærgerligt at jeg ikke har fået formuleret mig således at man forstår at jeg selvfølgelig er rasende på dem der overfaldt min søn. Det er klart jeg er. Vil også godt gøre opmærksom på at der intet er slettet fra min blog og/eller kommentarer – jeg kommenterer kun på det, jeg ved, er fakta og da jeg ikke aner ikke hvem der har overfaldet ham, er der ingen grund til at kommentere på det.

   Like

   1. Hvis du ikke har slettet noget, så har du udeladt noget.
    Sjovt nok så ved Ekstra Bladet, at det er udlændinge.
    Fra EB:

    “Jeff Pitzner har svært ved at give et signalement af de unge mænd. Han er ikke i stand til at vurdere deres alder. Han kan kun fortælle, at de har anden etnisk baggrund. Så politiet havde ikke meget at gå efter.
    Det har også gjort sagen umulig at opklare, at der tilsyneladende ikke var en eneste passager i s-toget den eftermiddag, der så, hvad der skete.
    Det er det, der gør forældrene mest vrede.
    – Jeg kan godt sætte mig ind i, at man ikke har mod på at gribe fysisk ind, hvis man ser fire-fem indvandrerdrenge gøre noget. Men i dagens Danmark er vi jo alle plastret til i iPhones. Man kunne tage billeder. Ringe efter politiet. Der er meget, man kan gøre uden at blande sig fysisk, siger Claus Pitzner.”

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.