Kan man købe sig til at være hetero!

For et stykke tid siden læste jeg, i Thailands engelsk-sprogede avis The Nation, en artikel om multimultimultimulti rigmanden Chao som havde sat medgiften til sin datter op.
For to år siden tilbød han HKdlrs 500 millioner i medgift, hvis man giftede sig med datteren Gigi Chao, men nu har han sat tilbuddet op til HKdlrs 1billion !!! (Jeg tror det er omkring 700 millioner kroner, men er ikke sikker,da jeg kløjs i alle de nuller 🙂 )
Ikke fordi der ikke kom nogle tilbud ind i første omgang – i flg. avisen var der ca 20.000 kandidater som meldte sig på banen – men ingen af dem faldt i datterens Gigi’s smag. Hun er nemlig lesbisk og det har hendes far meget svært ved at acceptere – men han har åbenbart også svært ved at fatte at Gigi har sine egen seksualitet, siden han tror at ved at sætte medgiften op, så er der chance for at hun vil vælge én af de tusindvis af mænd der melder sig.
Det sidste tilbud fik datteren til at sende et åbent og hjerteskærende brev til sin far hvor hun mindeligt beder ham om at acceptere at hun er lesbisk – sikkert forgæves.
Hvor er det dog sørgeligt – og når man så samtidig læser at faderen praler med at have været i seng med 10.000 kvinder, så gør det næsten historien endnu mere sørgelig, for så kan det ikke være moralbegreber vi er oppe i mod, men ren og skær DUMHED.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.